Bedrijfsyoga en workshops

Bedrijfsyoga

Ook in Nederland wordt bedrijfsyoga tegenwoordig gelukkig regelmatig gezien. En dat is niet zo gek! De vitaliteit van medewerkers heeft een direct verband met het bedrijfsresultaat. Yoga in al zijn vormen draagt bij aan de mentale én de fysieke gezondheid van de medewerker.

Het kan per individu verschillen welke positieve effecten worden ervaren. De een voelt zich steeds meer zelfverzekerd door het beoefenen van yoga, terwijl een ander zich heel ontspannen voelt na een yogales. De meest gehoorde effecten bij onze deelnemers:

“Ik voel me, ook na de les, echt ontspannen”

“Ik kan me tegenwoordig veel beter concentreren”

“Ik ben veel zelfbewuster en heb het gevoel dat ik meer aan kan”

“Ik ben mijn werkgever zo dankbaar voor deze kans, ik geniet elke les”

“Ik had niet gedacht dat yoga wat voor mij zou zijn, maar het is heel fijn”

“Ik voel me creatiever”

“Ik heb na de les echt zin om de dag te beginnen”

“Ik slaap tegenwoordig veel beter”

“Ik heb door yoga de rest van mijn leefstijl ook aangepast”

“Ik ben sterker en leniger geworden”

“Ik zit lekkerder in mijn vel”

“Ik vind het bijzonder om Yoga samen met collega’s te doen, het versterkt het team”

Locatie bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga wordt op de locatie zelf, dus in het bedrijf, gegeven. Mocht hiervoor geen ruimte beschikbaar zijn, dan kunnen wij samen met je opzoek naar een locatie in de buurt.

Werkkostenregeling

Wist je dat je voor bedrijfsyoga aanspraak kunt maken op de werkkostenregeling (WKR). Je mag dan een gedeelte van de kosten uitwisselen met het brutoloon van medewerkers. Zo wordt het voor u kosten neutraal. Je mag tot 1,5% van de fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen.
Bedrijfsyoga valt hier ook onder.

Workshops

Een andere mogelijkheid is om een workshop door ons te laten organiseren. Bijvoorbeeld als onderdeel van een inhoudelijke training of een bedrijfssessie. Yoga als onderbreking op zo’n dag, komt ten goede aan de concentratie en de motivatie.
Een workshop met een specifiek thema kan ook. Bijvoorbeeld een sessie waarbij de focus ligt op preventie van burn-out. Of juist een Energieworkshop, waarbij de focus ligt op het terugbrengen van de motivatie en de creativiteit.
Meer weten?
Neem contact met ons op voor advies of een afspraak.

De inhoud van deze website is beveiligd tegen kopiëren . . .